İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ampute Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonu!

Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen “EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası”nda büyük bir başarıya imza attı. Turkcell açıklamasına göre, şimdiye kadar 2 kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nın ikisinde de şampiyon olan ay-yıldızlı milli takım, bu kez de şampiyonluk için sahaya çıktı.

Maç Detayları

Ampute Milli Futbol Takımı, İspanya ile oynadığı maçta 14. dakikada Rahmi Özcan, 28. dakikada Ömer Güleryüz ve 32. dakikada Fatih Şentürk’ün penaltıdan attığı gollerle rakibini devirdi. Ay-yıldızlı milliler, bu zaferle üst üste 3. kez Avrupa şampiyonu oldu.

Teşekkür ve Gurur

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Ampute Milli Futbol Takımını tebrik ederek, “2017’den beri destek verdiğimiz takımımızın tarihi başarısından gurur duyuyoruz. Spora ve sporcularımıza desteğimiz artarak devam edecek.” dedi. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç ise “Türkiye’nin bayrağını uluslararası arenada dalgalandırmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir