İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Zabıta Ekipleri Sınav Merkezlerinde Sessizlik Uyarısında Bulundu

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Düzce Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, sınav merkezlerini çevreleyen inşaatlarda çalışanlara önemli bir uyarıda bulundu.

Zabıta ekipleri, sınav merkezlerinin yakın bölgelerinde bulunan inşaatlarda çalışan işçilere “sessiz çalışın veya işleri sınav süresince durdurun” çağrısında bulundu. Öğrencilerin sınavdaki konsantrasyonlarının bozulmaması ve adil bir sınav ortamının sağlanması amacıyla yapılan bu uyarılar, sınav sürecinin daha huzurlu ve verimli geçmesini hedefliyor.

Ekipler, inşaatlarda çalışanlara yönelik yaptıkları denetimlerde ses seviyesinin kontrol edilmesi gerektiğini vurgulayarak, sınav günlerinde gürültü yapılmasının engellenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sınav günlerinde inşaatlarda sesli çalışılması halinde cezai işlem uygulanacağı da bildirildi.

Zabıta ekipleri, yaptıkları uyarılarda işçilere ve yetkililere, “Çocuklarımızın sınav heyecanını ve konsantrasyonunu düşünerek lütfen sessiz bir çalışma ortamı sağlayalım. Bu süreçte işbirliği içinde olmamız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olmamız adına son derece önemlidir.” şeklinde hassasiyet çağrısı yaptılar.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir