İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çorum’da Vatandaşlar Dolandırıcılara Karşı Uyarıldı

Çorum’un Dodurga İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Polis, hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve sahte paraya karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Çorum'da Vatandaşlar Dolandırıcılara Karşı Uyarıldı

Polişten Uyarı: Kurbanlık satışı yapılan yerlerde broşür dağıtımı gerçekleştiren ekipler, vatandaşları hayvan hırsızlığı konusunda bilinçlendirdi. Ahırların kilitlenmesi ve şüpheli durumlarda hemen ihbar edilmesi gerektiği belirtildi.

Çorum'da Vatandaşlar Dolandırıcılara Karşı Uyarıldı

  • Dodurga Belediye Başkanı İncelemede: Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, Dodurga Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kurban satıcılarıyla sohbet eden Çetinkaya, alınan önlemler hakkında bilgi verdi.
  • Çetinkaya Açıklama Yaptı: Belediye olarak vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Çetinkaya, ilçe genelinde denetimlerin devam edeceğini söyledi.

“Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tüm adımları atıyoruz. Dolandırıcılara karşı birlikte dikkatli olmalıyız.”

Çorum'da Vatandaşlar Dolandırıcılara Karşı Uyarıldı

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir