İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ‘Kuyu-3’ Operasyonlarında 30 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu merkezli 5 ilde gerçekleştirilen ‘Kuyu-3’ operasyonlarında 30 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar, yurt dışı firarileri Ercan Yılmaz ve Sercan Sayal’ın elebaşılığını yaptığı organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirildi.

Operasyon Detayları

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Ordu, İzmir, Kocaeli, Antalya, Tekirdağ ve Ankara illerinde düzenlenen operasyonlar sonucu 30 şüphelinin yakalandığını belirtti. Operasyonlarda iş insanlarını yağmalamak amacıyla tehdit ve silah zoruyla para isteyen örgüt üyelerine yönelik çalışmalar yapıldı.

Ele Geçirilen Silahlar

Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucu 13 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet AK-47 otomatik tüfek ve 3 adet ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiğini açıkladı. Bu silahlarla işlenen suçların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Sonuç ve Değerlendirme

İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü operasyonlar sonucunda suç örgütlerine yönelik önemli bir darbe vuruldu. Bakan Yerlikaya, halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir