İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Papara, Money 20/20 Europe’ta Yeni Yatırım Ürününü Tanıttı

Papara, Amerikan borsalarında parçalı hisse alım ve satımını mümkün kılan yeni yatırım ürününü, Money 20/20 Europe etkinliğinde ilk kez görücüye çıkardı. Şirketin, finans ve teknoloji odaklı en önemli ekosistem buluşmalarından biri olan etkinlikte “5 yıldız sponsor” olarak yer aldığı belirtildi.

Papara’nın Money 20/20 Europe Etkinliğindeki Katılımı

Papara, 20 milyon kullanıcısı ile Money 20/20 Europe etkinliğine katılarak, Google, J.P. Morgan, Barclays gibi kurumların yer aldığı özel alanda stand açtı. Şirket, 3 gün boyunca 2 binden fazla ziyaretçi ağırladı ve 450’den fazla kişiyle ticari işbirlikleri görüşmesi gerçekleştirdi.

Papara’nın Ürün ve Hizmet Tanıtımları

Etkinlikte, Papara kartlardan çevrim içi ödeme sistemlerine, yatırım ürünlerinden konuşma özelliklerine kadar geniş bir ürün yelpazesini tanıttı. Ayrıca, kullanıcıların kendi ön ödemeli kartlarını tasarlamalarını sağlayan teknolojiye de standında yer verdi.

Papara CEO’su Emre Kenci’nin Değerlendirmesi

Papara Üst Yöneticisi Emre Kenci, Papara’nın hızla büyüdüğünü belirterek, Avrupa pazarındaki yatırımların arttığını ve Papara’nın finansal Super App olma hedefine doğru ilerlediğini vurguladı. Kenci ayrıca, Papara’nın Amerikan borsalarında parçalı hisse alım-satımını mümkün kılan yeni yatırım ürünü hakkında bilgi verdi.

Papara’nın Yeni Yatırım Ürünü ve İşbirliği

Papara, finansal teknoloji platformu DriveWealth ile işbirliği yaparak Amerikan borsalarında parçalı hisse alım-satımını mümkün kılan yeni yatırım ürününü hayata geçirdi. Bu ürünle Papara kullanıcıları, Nasdaq ve NYSE’de işlem gören hisse senetlerine 1 dolardan başlayarak yatırım yapabilecekler.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir