İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kocaeli’de Eşine Şiddet İddiasıyla Darp Edilen B.B.K. Konuştu: ‘Tüm İddialar Yalan!’

Kocaeli’de Eşine Şiddet İddiasıyla Darp Edilen B.B.K. Konuştu: “Tüm İddialar Yalan!”

Kocaeli’de eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla darp edilen B.B.K., yaşadığı olayı ilk kez anlattı ve tüm iddiaları yalanladı. Kulaktan dolma sözlerle 40 dakika boyunca darp edildiğini belirten B.B.K., şahıslardan şikayetçi oldu. Eşinin de şiddet görmediğini ve aralarında sadece tartışma yaşandığını belirten B.B.K’nin açıklamalarıyla olay yeni bir boyut kazandı.

4 Kişi Gözaltına Alındı, 1 Kişi Tutuklandı

İzmit ilçesinde yaşayan R.R.K., eşi B.B.K.’dan şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtıktan sonra darp edilmişti. Olayın ardından F.Ç., O.A., B.A. ve E.Y. isimli kişiler tarafından feci şekilde darp edilen B.B.K’nın yakınları da şüphelilerin iş yerini bastı. Polis ekipleri harekete geçerek 4 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüphelilerden F.Ç. tutuklanırken, diğer 3 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“Öldüresiye Dövdüler, Ama Öldürmeyen Allah Öldürmüyor”

Yaşadığı korkunç olayı anlatan B.B.K., “Şahısların hepsinden şikayetçiyim. Eşimi dövmediğim halde kulaktan dolma bilgilerle öldüresiye dövdüler. 40 dakika boyunca beni darp ettiler. Şiddet olayını eşime şiddet uyguladığım için yaptıklarını söylediler ancak bu doğru değil. Eşim bana şiddet uygulamadı” dedi.

Şiddet Olayı Amatör Kamera Tarafından Kaydedildi

Şiddet olayının amatör kamera tarafından kaydedildiği ve sosyal medyada paylaşıldığı belirtildi. Olayın ardından yaşanan kavga anları da görüntülendi ve internete yansıdı.

Şüpheli R.R.K.: “Ben Sadece Olayın Nasıl Gerçekleştiğini Söyledim”

Olayın mağduru olan R.R.K., eşinin kendisini dövmediğini ve sadece olayın nasıl gerçekleştiğini söylediğini belirtti. “Eşime karşı şikayetim yok, sadece gerçeği anlattım” diyen R.R.K.’nin açıklamaları dikkat çekti.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir