İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ecovacs Robotics ürün serisine Deebot T30 Pro Omni’yi de ekledi

İSTANBUL (AA) – Ecovacs Robotics, yenilikçi ürün serisine robot süpürgesi Deebot T30 Pro Omni'yi de ekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, temizlik teknolojileri ve kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Deebot T30 Pro Omni, ev temizliğini kolaylaştırıyor. Evcil hayvan sahiplerinin temizlik ihtiyaçlarını karşılayan Deebot T30 Pro Omni, kompakt ve şık tasarımıyla, verimli bir temizlik sunuyor.

Deebot T30 Pro Omni özel tasarlanmış fırçaları ve emiş gücü sayesinde, halılar ve sert zeminler üzerindeki tüy ve kılları zahmetsizce topluyor. Evdeki küçük engellerden kaçınma ve hassas kenar temizliği yapabilme özellikleri sayesinde evin her köşesini temizliyor.

Mini Omni İstasyonu, yerden tasarruf sağlayan kompakt yapısı, otomatik boşaltma ve temizleme özellikleriyle temizlik sürecini kolaylaştırıyor.

Sessiz bir temizlik deneyimi sunan model evdeki hayvanları rahatsız etmezken otomatik boşaltma, tek dokunuşla kendi kendini temizleme ve otomatik yeniden doldurma fonksiyonu sayesinde temizlik işlemlerini zahmetsiz hale getiriyor.

Ürün, “TrueMapping 2.0” ile sadece 6 dakikada 100 metrekareyi haritalayabiliyor ve karmaşık senaryolarda akıllı rota planlaması yapabiliyor.

Otomatik kaldırmalı paspas sistemi, halıları algılayarak paspas plakalarını kaldırıyor ve emiş gücünü maksimuma çıkarıyor, böylece evcil hayvan tüylerini ve diğer kirleri etkili bir şekilde temizliyor.

Deebot T30 Pro Omni, 35 bin 999 lira tanıtım fiyatıyla satışa sunuldu.

(Haber Ajansı)

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir