İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SASA, Adana tesislerini İstanbul’daki fuarda sanal gerçeklik teknolojisiyle tanıttı

İSTANBUL (AA) – SASA, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Hometex 2024 fuarında ziyaretçilere sanal gerçeklik (VR) teknolojisiyle Adana tesislerindeki polyester üretim süreçlerini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, fuarda kurulan VR köşesinde ziyaretçiler, VR gözlükleri ile Adana tesislerini gezdi ve polyester üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretçiler, tur kapsamında, elyaf üretim tesislerini ve bu yıl içinde faaliyete geçmesi planlanan PTA tesislerini de görme imkanı buldu.

SASA VR gezisinde, Adana tesislerindeki üretim alanlarının görsel turlarının yanı sıra, ürünler ve süreçler hakkında teknik bilgiler de sundu.

SASA yetkilileri, ilk kez yakın zamanda Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Techtextil fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunulan VR sisteminin güncellemelerle geliştirilmeye devam edileceğini ve gelecekteki fuarlarda da kullanılacağını belirtti.

Tüm üretim süreçlerinde ileri akıllı otomasyon sistemleri kullanan SASA, yapay zeka uygulamalarını hem üretim hem de yönetim alanlarında kullanmayı planlıyor.

Şirket, sosyal sorumluluk kapsamında, polyesterin üretim ve kullanım hikayesini çeşitli teknolojiler ve iletişim araçlarıyla anlatmayı hedefliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir